Tilburg School of Social and Behavioral Sciences
  TSB Newsletter 22-11-2012
 
Harry Peeters (81) overleden
Emeritus hoogleraar Harry Peeters is op 17 november jongstleden op 81-jarige leeftijd overleden. Harry was een van de vormgevers van de Sociale Faculteit (nu TSB) en oprichter van het Tilburg Institute of Advanced Studies (nu TiasNimbas). Harry Peeters was tot 1996 werkzaam als hoogleraar Historische Psychologie. In 2011 werd hij benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje Nassau.
De crematie is op vrijdag 23 november om 16.00 uur in het crematorium aan de Karel Boddenweg 5 te Tilburg.

Via deze link kunt u het condoleanceregister tekenen.
 
Best ReMa-thesis award
Vorige week dinsdag is voor het eerst de best Master's Thesis Award voor de Research Master Social and Behavioral Sciences uitgereikt. Auke van der Wijst nam de award in ontvangst voor haar thesis getiteld Managing your emotions or letting emotions manage you. The role of emotion regulation strategies in response to legitimacy threatening events in the childcare industry. De award werd uitgereikt door programmacoördinator Andries van der Ark tijdens het researchcolloquium van Organization Studies. Auke is thans werkzaam in Nijmegen.
 
Sharepoint in 90 minuten
SharePoint is de nieuwe samenwerkingsomgeving voor diensten en faculteiten binnen Tilburg University. Schrijf je in voor interactieve Tell&Show sessies van 90 minuten. Daarin krijg je een overzicht van de belangrijkste onderdelen van SharePoint als samenwerkingsomgeving en praktische tips. Je ontvangt een handige Quick Reference Card en je kunt na afloop direct aan de slag. De eerste sessies zijn al op 23 november, dus schrijf je snel in.

Klik hier voor data en tijden.
 
Nieuwe naambordjes
Facility services is momenteel bezig de naambordjes te vervangen. De nieuwe naambordjes zijn in lijn met de nieuwe 'look and feel' van gebouw P. De hernieuwde bewegwijzering en de nieuwe zone-indeling van het gebouw worden begin december geïnstalleerd. Mogelijk ondervindt u hiervan enige hinder.
 
Promoties
23 Nov. 2012, 14.00h, Auditorium
PhD Defense Hendrik Straat: Using scalability coefficients and conditional association to assess monotone homogenity. Promotores: Klaas Sijtsma & Andries van der Ark (MTO)
28 Nov. 2012, 14.15h, Auditorium
PhD Defense Tom Joosten: Redesign in Mental Healthcare. Promotores: Inge Bongers & Richard Janssen (Tranzo)
30 Nov. 2012, 10.15h, Auditorium
PhD Defense Mariska Bot: Dynamics of depression and diabetes. Promotores: Peter de Jonge & Frans Pouwer (MPNP)
30 Nov. 2012, 14.00h, Auditorium
PhD Defense Yvette van Osch: Show or hide your pride. Promotores: Marcel Zeelenberg & Seger Breugelmans (SocPsy)
14 Dec. 2012, 10.00h, Auditorium
PhD Defense Lotje van Esch: Anxiety in breast cancer patients. Promotores: Jolanda de Vries (MPNP) & Jan Anne Roukema (CoRPS)
 
Tilburg University - Warandelaan 2- 5037 AB Tilburg - T 013 466 2279
tsb@tilburguniversity.edu - www.tilburguniversity.edu/tsb
Copyright © 2011 Tilburg
 RSS
 Twitter